curs inițiere „alef” – grupă online

Chiar dacă nu ne mai putem întâlni față în față, cursul de ebraică poate fi accesat în continuare, online.

Mai mult decât atât, poți participa la cursul meu din orice oraș al României, ba chiar și din străinătate – ne întâlnim pe o platformă online care ne va permite să ne vedem și să ne auzim, să interacționăm ca și când am fi cu toții în jurul aceleiași mese! 

detalii tehnice:

  • durata: 12 săptămâni
  • frecvența: odată pe săptămână, aproximativ 60 de minute
  • are loc de două ori pe an, primăvara și toamna (datele sunt anunțate din timp, pe această pagină de web și pe pagina de facebook a cursului)
  • numărul de cursanți dintr-o grupă variază între 5 și 7 persoane, ca să putem interacționa mai ușor

Dacă se poate întâmpla să nu poți intra la lecție într-o săptămână, vei putea urmări lecția pierdută sub formă de înregistrare, iar dacă vei avea întrebări suplimentare, le putem discuta în intervalul rămas până la lecția următoare, într-o scurtă ședință telefonică sau online. Însă, te rog, nu înlocui participarea la curs cu înregistrarea – nu este deloc același lucru și nu îți faci nici o favoare dacă nu interacționăm deloc 😉

Formatul virtual permite deja lucrul cu o grupă de cursanți, ceea ce acum câțiva ani părea imposibil de realizat! Evident, este necesar să ai acces la un computer sau laptop cu microfon și cameră video incluse, care să fie conectat la internet cu viteză rezonabil de bună. De asemenea, este important ca pe durata orei de curs să te poți retrage într-un spațiu liniștit, unde să nu fi deranjat. 

Vei primi materialul teoretic și fișele de lucru prin email, săptămânal, urmând ca tu să îl tipărești din timp, astfel încât să îți fie disponibil la lecție și să putem lucra fără probleme. Dacă nu este posibil să tipărești fiecare lecție, vei putea urmări pe ecran materialul, însă este necesar să ai un caiet dedicat cursului, unde să îți notezi toate cele necesare. 

La fiecare lecție studiem câte două litere, iar structura fiecărui capitol este următoarea:

  • informații de cultură generală referitoare la litera studiată
  • litera de tipar: exerciții de scriere și de recunoaștere în text
  • litera de mână: exerciții de scriere și de recunoaștere în text
  • vocalizarea literei
  • cuvinte noi, cu literele studiate până în acel moment (acesta este cel mai important exercițiu, cel care asigură învățarea profundă)
ro_RORomână